Home / Våra GPS-Trackers

Våra GPS-Trackers

Nedan finner ni alla våra GPS Trackers & GPS Spårare. Vi säljer GPS-Trackers för alla ändamål, vare sig du vill kunna se var dina lastbilar befinner sig, eller om du vill hålla koll på ditt husdjur eller barn. Du kan även använda våra GPS Trackers för att automatisera körjournalen och slippa massa krångel och eftertaxering från skatteverket som annars kan bli en dyr historia.

ezTracker Pro – En serie GPS trackers med extra lång batteritid på 800-1600 dagar och avancerade funktioner som t.ex. loggning direkt till minneskort. Helt vatten/dammtäta och med starka magneter för enkel montering.

ezTracker eXtreme – En serie väldigt tåliga GPS Trackers med extra lång batteritid. Kommer i 3 modeller, 120, 240 dagars batteritid och en med hela 5 års batteritid. Alla modeller har stötlarm, och magneter undertill som gör att de enkelt kan fästas på metallytor, som t.ex chassit på en bil.

ezTracker OBD – ezTracker OBD är en fordonstracker som enkelt ansluts till bilens OBD II-port.

ezTracker Pets – ezTracker Pets är perfekt att ha för att hålla koll på var era husdjur befinner sig, oavsett om det är hund, katt eller häst.

ezTracker Guardian – Denna GPS Tracker är liten, smidig och enkel att använda. Tack vare den tuffa designen tål den även hårdare klimat och är IP klassad.

ezTracker Fordon – Som namnet lyder är denna GPS Tracker perfekt för alla typer av fordon.

ezTracker Kids – GPS Trackern som lämpar sig utmärkt för barn. Ha alltid koll på var era barn befinner sig, direkt från din mobiltelefon eller dator. Få SMS med exakt position i form av Google kartlänk, eller använd vår realtidstjänst för spårning live.

ezTracker PRO serien

ezTracker PRO finns i flera olika utföranden och används i dagsläget i värdetransporter, kassaskåp, taxibilar och liknande ändamål. Det bästa med ezTracker PRO är att rörelsedetektorn går att ställa in och fungerar väldigt väl. Den går in i djupviloläge, men väcks så fort den upptäcker rörelse. Detta resulterar till att ezTracker PRO20 kan ha upp till 1600 dagars batteritid. I fordon behöver inga kablar anslutas, det är bara att gömma enheten på valfri plats och sätta igång spårningen. ezTracker PRO är även den GPS Tracker som är mest populär till båtar.

ezTracker OBD

ezTracker OBD är en tracker för din bil som är mycket enkel att installera. Du ansluter den helt enkelt till bilens OBD II-port (on board diagnostics) och sedan är den installerad. Med ezTracker OBD och ezTrackers realtidsspårning har du ett fulländat verktyg för att spåra ditt fordon. Den kan även spåras via SMS direkt från din mobiltelefon.

ezTracker Guardian

ezTracker Guardian är en mångsidig GPS Tracker med livespårning, SMS-spårning, Avlyssning som även har en SOS knapp när det behövs. Produkten behöver bara laddas upp och kan därefter användas direkt. Den är väldigt enkel och robust, tack vare den ip klassade designen är den också vattentät och kan användas i fuktiga miljöer.

ezTracker Fordon

ezTracker Fordon passar alla fordon, oavsett om det är bil, båt, buss eller exempelvis båt. Den är enkel att installera och kan enkelt användas i vår realtidstjänst på datorn eller alternativt spåras direkt genom din mobiltelefon.

Tåliga GPS Trackers med upp till 5 års batteritid. Används i dagsläget för att spåra värdetransporter, och långtidsspårning av bland annat lager, fordon, flygplan och mycket mer.

ezTracker Pets

ezTracker Pets är en av marknadens absolut bästa GPS Trackers för Hund, Katt och andra husdjur. Du kan enkelt via mobiltelefonen eller datorn se var är hund / katt befinner sig, oavsett tid på dygnet samt plats som er bästa vän befinner sig på.

ezTracker Kids

ezTracker Kids är perfekt för att ha koll på era kära barn. Ni ser precis var dem är på utflykten och kan lägga in geo-staket så att GPS Trackern larmar så fort barnet lämnar dagis eller den förprogrammerade platsen. En liten investering, för att ge er en stor trygghet!

GPS Trackers för Fordon

Vi har professionella GPS Trackers till fordon för privatkonsumenter & företag.

Bilen ger dig frihet och möjligheter. Låt ingen få ändra på det!
Med en effektiv fordonstracker som ez Tracker Fordon eller ez Tracker OBD kan du känna dig trygg.
Den håller ett vakande öga över bilen, och eventuella tjuvar som är ute i ogjort väder.  Om något skumt är i görningen får du genast ett larm och kan sätta stopp för tilltaget. Skulle bovarna trots allt lyckas smita iväg med bilen kan du fjärrstänga motorn! En fordonstracker har dessutom många andra praktiska fördelar. Du kan avgränsa ett område, ett så kallat geostaket, som bilen får röra sig inom. Om den skulle passera gränsen får du genast ett larmmeddelande med uppgifter om position, färdriktning och hastighet samt en länk som visar platsen på kartan. Naturligtvis kan du också använda ez Tracker Fordon för att hitta vägen om du är ute och kör i okänd terräng. ez Tracker kan även användas i andra typer av fortskaffningsmedel som bussar, lastfordon, husvagnar och motorcyklar. Den kan lätt gömmas, passar till alla fordonsbatterier och arbetar ljudlöst.

GPS Trackers för Barn

Här finner ni GPS Trackers till Barn som hjälper dig att ha koll på era kära barn när de är ute på vift, eller t.ex på en klassresa.

Som förälder eller vårdnadshavare är det inte alltid lätt att väga försiktighet och omsorg mot viljan att bejaka barnets ohejdade upptäckarlust.
En bra gps-tracker, gjord speciellt för barn – som ez Tracker Kids – kan vara en hjälp på vägen i den kinkiga balansgången. När barnet har en tracker runt armen eller benet lämnas utrymme för den naturliga kreativiteten och nyfikenheten utan att det görs minsta avkall på säkerheten.
Barnet känner att det kan röra sig fritt och obehindrat, men du har ändå prefekt koll på vad som händer. Eftersom ez Tracker Kids är både robust och vädertålig fungerar den även när barnens lekar är av det riktigt vilda slaget.
Fri livespårning ingår. Den inbyggda rörelsesensorn gör att du genast uppmärksammas om barnet olovandes skulle ge sig iväg på en utflykt i omgivningen. Du kan även välja ett geostaket inom vilket barnet får röra sig utan att det utlöses något larm.
Tack vare att ez Tracker Kids också har ett avlyssningsläge kan du hålla ett vakande öra på barnets aktiviteter, och du upptäcker genast när ett sovande barn vaknar.

Gps Trackers till Båt & Fartyg

Sov gott om natten med sinnesfrid, vetandes att du har en av våra GPS Trackers i din Båt som kan larma vid stöt, stöld eller exempelvis rörelse.

Din båt är som bekant ett åtråvärt föremål, även för mindre nogräknade personer. Samma sak gäller om du har en jetski eller någon annan typ av vattenskoter.
Därför finns det all anledning att stöldsäkra vattenfarkosten. Ett smidigt sätt att se till att kusten är klar är att skaffa en bra gps-tracker
Vi rekommenderar ez Tracker Fordon som är avpassad för alla slags transportmedel, alltså även flytande sådana.
ez Tracker är försedd med ett larm som genast löser ut om båten eller vattenskotern skulle sättas i rörelse. Om den de facto stjäls eller kapas är det lätt att spåra rutten och därmed finns chansen att stoppa tjuvarna. Dessutom varnar larmet om båten skulle utsättas för en kraftig stöt, till exempel om den blir påseglad eller kastas mot bryggan av en stormvind.
Det är också möjligt att pricka in ett begränsat område – till exempel en havsvik – som båten eller skotern får röra sig inom. Skulle gränsen överträdas skickas det genast ut ett larmmeddelande.

GPS Trackers för hund, katt & andra djur

Här hittar ni GPS trackers till husdjur, som hund och katt. Perfekt sätt att ha koll på hunden när du är på landet, eller t.ex se vart katten befinner sig på nätterna när den är ute på äventyr.
Har du upptäckt att ditt husdjur har en egen vilja?
Och att denna vilja kanske inte helt stämmer överens med dina egna måttfulla önskemål?
När fyrfotingen plötsligt strosar iväg och ger sig ut på vift kan paniken närma sig.
Så varför inte förebygga onödiga räddningsaktioner genom att förse din lilla älskling med en gps-tracker som gör att han eller hon genast kan spåras och återföras till sina rätta domäner.
En bra sådan är ez Tracker Pets som är gjord för att hjälpa dig att hitta vildbasaren även om den har gett sig ut på en rejäl långpromenad.
Modellen är lätt och passar de flesta husdjur, till exempel hundar, katter och hästar.
Även om du skulle råka ut för en husdjursstöld gör ez Tracker Pets jobbet. Du kan antingen utnyttja rörelsesensorn som slår larm om djuret plötsligt skulle ge sig av eller använda möjligheten att skapa ett geostängsel, det vill säga ett avgränsat område – exempelvis en hage – som djuret får röra sig inom. Skulle det överskrida gränsen slår trackern genast larm.
Är du ute och jagar med hunden är ez Tracker Pets en billig försäkring som kanske räddar din vovve från rovdjursattacker.
Tackern är utformad så att den smidigt kan fästas runt djurets hals.